top of page

Club bestuur & Lesgevers

Fernand Arents

Voorzitter & Lesgever

Voorzitter van de appetizers sedert jaar en dag, Vliegvisser in hart en nieren....

Jean De Smedt

Vice-voorzitter & Lesgever

Zoals zovele begonnen met de vaste stok te vissen  op jonge leeftijd , later overgestapt op vliegvissen

en nu vliegbinden, een hobby binnen een hobby !

Secretaris & Junior Lesgever

Hey ik ben de Guy , sedert enkele jaren secretaris van de  vliegvisclub "The Appetizers",

Zelf heb ik niet zo veel tijd om te gaan vissen maar als er tijd is dan is dit de perfecte  ontspanning voor mij!  even weg van alle drukte. Ik maak wel tijd om aanwezig te zijn op de wekelijkse bindlessen die doorgaan in ons clublokaal café "De Sloef".

Tot een dezer......

Robert Andries

Verantwoordelijke Uitstappen & Lesgever

Geb 1954.-vliegvisser sinds 1993-master flycasting instructor-gevist in volgende landen.Brittisch Columbia-Ierland-Schotland-Wales-Engeland-Noorwegen-Zweden-Denemarken-Frankrijk-Nederland-Duitsland-Oostenrijk-Slovenie-Tsjechie-Polen...Vlagzalm is mijn favoriet.

John Linthout

Lesgever

John Linthout

°1970

 

van kleinsaf gebeten door de vismicrobe,

sinds een tiental jaar overgestapt op vliegvissen,

wat intussen een echte passie geworden is!

Koen De schepper

Lesgever

Koen is al meer dan 25 jaar een vliegvisser en vliegbinder. Zijn resultaten als wedstrijdvisser hebben hem toegelaten om deel te nemen aan 3 wereld- en 1 Europees kampioenschap.Hij is vooral gespecialiseerd in reservoirvissen maar kan ook op rivier zijn visje vangen.

Marcel Goossens

Lesgever

Vliegvisser sinds ca 40 jaar met de nadruk op visser. Het binden is voor mij een hobby binnen de hobby voor zover ze bruikbaar zijn om te vissen. Forel, vlagzalm en kopvoorn worden met succes bevist. België werd stilaan te klein. Franse, Duitse, Engelse en Oostenrijkse forellen en vlagzalmen konden in de volgende jaren kennis maken met mijn zelf gebonden vliegjes. De vliegvistrip naar Kodiak Island (Alaska) in 2005 waar we op de Karluk kennis konden maken met King salmon en Red salmon was een (éénmalige) onvergetelijke belevenis.

Please reload

bottom of page